Domme outfit foto’s

Domme outfit foto's, La Log

Het komt zo: wij gingen afgelopen vrijdag naar een bruiloft en het was vierendertig graden. Dat is je waarschijnlijk niet ontgaan. Ook jij zat puffend voor de ventilator te koekeloeren. En wat trek je dan aan naar een bruiloft als het buiten vierendertig graden is? Nou heb ik al moeite met wat ik รผberhaupt aan zou moeten trekken naar een bruiloft, laat staan met die hatelijke tropische temperaturen!

Een tijdje terug had ik een leuk jurkje gescoord. En daโ€™s apart. Want ik in een jurk? Dat is best een zeldzame verschijning. Dan denk je: nou Wen, jij in een jurk, dan gaan daar vast ook hakken onder. Grapjas. Misschien heb je al eens eerder gelezen dat ik altijd op sneakers loop. Altijd. Een uitzondering was mijn eigen bruiloft. Toen droeg ik hakjes. En die zaten lekker. Natuurlijk had ik mijn geliefde glitter Nikeโ€™s de hele dag binnen handbereik, maar ik heb ze niet nodig gehad. Bijzonder.

Ja, enย nu wil je natuurlijk wel die trouwschoenen zien ๐Ÿ˜‰ Tadaaa:

Echt waar: ik had geen sneakers onder mijn trouwjurk!
Echt waar: ik had geen sneakers onder mijn trouwjurk!

Maar afgelopen vrijdag dus. Die jurk moest op de foto. Ik vroeg aan Wim of hij een leuke pica wilde maken. En daar ging het fout. Meneer had zoโ€™n irritante bui waarin hij denkt dat ie dan onwijs grappig is. En, toegeven, het was ook heel grappig want het ging zo:

โ€˜Wim, wil jij zo een foto maken van mij?โ€™ KLIK

Domme outfit foto's, La Log

โ€˜Ja, wat doe je?โ€™ riep ik. โ€˜Foto gemaakt, kom we gaan,โ€™ zei Wim.

Tweede poging:

Domme outfit foto's, La Log

โ€˜Laat โ€˜ns zien, sta ik er wel op?โ€™ vroeg ik. โ€˜Ja, samen met Storm,โ€™ antwoordde Wim. Ha. Ha.

Derde poging:
โ€˜Kijk mijn sneakers matchen goed he?โ€™
KLIK

Domme outfit foto's, La Log
โ€˜Ja, wacht nou effe!โ€™ zei ik nog…

โ€˜Hahaha, het is net alsof je staat te tapdansen,โ€™ roept ie dan ook nog! Ha. Ha. Wim.

Maar het resultaat van dit alles vond ik uiteindelijk zelf dus ook heel erg grappig! Ik ben echt geen meisje die outfit-fotoโ€™s op haar blog gaat zetten. No offense! Er zijn heel veel mede-bloggers die super mooie en toffe outfit-fotoโ€™s op hun blog hebben staan en ik vind het ook echt heel leuk om dat te zien. ย Maar ik ben er niet van. En jij misschien ook niet. En je denkt: waarom mislukken mijn outfit fotoโ€™s altijd? Waarom zien mijn fotoโ€™s er niet tof en profi uit zoals bij de hippe fashion bloggers? Tegen jullie wil ik zeggen: je bent niet alleen! En juist daarom post ik deze blog. Zo kan het ook ๐Ÿ™‚

Maak jij wel eens fotoโ€™s als je een leuke outfit bij elkaar gesprokkeld hebt? Mislukt ie?

xx Wen

 

10 thoughts on “Domme outfit foto’s

  1. hahaha…wat grappig ๐Ÿ™‚ Leuk dat je ze toch deelt…het plaatsen van outfit foto’s is ook niets voor mij ๐Ÿ˜‰ dat laat ik wel aan mijn dochtertje over…die trouwens ook veel leukere outfits heeft ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge