Over mij

Meer Wendy:

Leuk dat je komt lezen! Ik ben Wendy, in my thirty’s en getrouwd met Wim. We zijn een gezin van vijf. Samen hebben we drie kindjes: Noor (aug. 2014), Lot (juli 2016) en Ben (nov. 2019).

Lalog.nl ben ik in 2015 begonnen vanuit mijn passie voor schrijven. Ik volg een schrijfcursus en ben gek op literaire thrillers. Ik ben een werkende mama! Heerlijk even mijn eigen ding doen naast het moederen geeft me veel energie. Al tien jaar werk ik met heel veel plezier bij de Efteling en één van mijn grootste passies is lesgeven op de sportschool! Verder ben ik gek op tattoo’s en creatief is my middle name 😉

Op lalog.nl lees je alles over mijn zoektocht naar een zenvol moederschap. Ik schrijf graag herkenbare dingen over de balans houden als moeder zijnde, en over alles wat me bezig houdt.

Love what you do, do what you love is mijn why en wat ik mijn kinderen wil meegeven ♥

Zijn er nog meer dingen die je wilt weten? Dat mag! Mail me op wendy@lalog.nl, laat een reactie achter op de blog of vul het contactformulier in. Happy readings!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

 


Follow on Instagram

Like op Facebook

*Disclaimer
Alle teksten op La Log zijn door mij geschreven en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden. Bij deelname aan winacties worden opgegeven email-adressen alleen gebruikt om te corresponderen met de winnaar. Deze worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet langer dan nodig opgeslagen. Meer informatie lees je in de privacy- en cookie verklaring. Interesse in een samenwerking met mijn blog? Super leuk! Vul het contactformulier in of mail me op wendy@lalog.nl.