Lifestyle Mama en zo Momlife Personal

WINACTIE: Win je eigen toffe KAYA sieraad! (GESLOTEN)

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl
2 Juli. Vandaag ben ik jarig! Subtiel bungelen de initialen van Noor, Lot en Ben voortaan om mijn pols… Kijk nou, dit toffe armbandje van KAYA mocht ik mezelf cadeau doen! En jij kan er ook één winnen want ik mag een fijn tegoed van €40,- weggeven bij kayasieraden.nl. Lees alles over hoe je mee kunt doen aan deze winactie.

Little things mean a lot

Ik mocht iets uit zoeken bij kayasieraden.nl en het was nog best moeilijk tussen al dat moois. Je kunt er de mooiste sieraden zelf creëren. Ik wilde al langer een armband met initialen van de kinderen en was meteen gek op dit exemplaar. De voorletters van onze kindjes staan prachtig in de stralende bedeltjes gegrafeerd. “Little things mean a lot” prijkt er op de website en dat is ook echt zo. De sieraden van kayasieraden vertellen namelijk een verhaal. Jouw verhaal! Alle sieraden zijn er uniek en inderdaad: het zit ‘m in de kleine dingen.

De sieraden worden met zorg samengesteld en gegraveerd en dat zie je. Mijn armbandje werd verstuurd in dit prachtige sieradendoosje en was razendsnel binnen.

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

Happy birthday to me

Dit is natuurlijk een perfect verjaardagscadeautje voor mezelf! Mijn armbandje past eigenlijk overal wel bij en ik draag ‘m altijd. Het armbandje dat ik draag is te krijgen in zilver, goud of rosé. Het aantal hangertjes kun je eenvoudig zelf aangeven, net zoals de initialen die je er in gegraveerd wilt hebben.

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

Good to know

KAYA laat niet alleen jou stralen met je nieuwe sieraad maar middels het Giving Back Project laten zij ook kinderen in Gambia stralen.

“Kaya gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Het motto: het zou mooi zijn als we de wereld een klein beetje beter achterlaten dan dat we haar gevonden hebben. Misschien een kleine druppel op een gloeiende plaat, maar het voelt ontzettend goed om niet alleen een winstoogmerk te hebben. Voor ieder sieraad dat we verkopen, wordt er een klein bedrag afgestaan aan stichting Eduki. Dit uit zich in een jaarlijkse donatie, zodat de kinderen direct voor een heel schooljaar geplaatst kunnen worden.

Prachtig initiatief! Voor elk sieraad gaat er dus een klein bedrag naar dit mooie doel.

Bij kayasieraden.nl kun je sieraden voor elke gelegenheid vinden. Armbandjes, kettingen met geboortestenen, bruidssieraden, babyarmbandjes of gewoon hippe dingen die je jezelf cadeau wilt doen 😉 En dat laatste kan perfect met deze toffe winactie! 

kayasieraden, kaya, armbandje, initialen, kayasieraden.nl, blog kaya sieraden, armbandje met voorletters, winactie, mamablog, lalogblog, lalog.nl

Winnen?

Winnen? Jaaa, hope so voor je want er is zoveel keuze bij KAYA! Wie jarig is, trakteert. In dit geval trakteer ik samen met KAYA want ik mag een tegoed weggeven van €40,-. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht met een kortingscode van €40,- die te verzilveren is bij kayasieraden.nl

Wat moet je doen om te winnen?

– Volg lalog.nl op Facebook of Instagram;
– Laat onder dit artikel weten wat voor sieraad jij jouw verhaal zou willen laten vertellen (je emailadres wordt niet gepubliceerd);
– Vergroot je kans door het bericht op de socials te delen of iemand te taggen die ook mee zou moeten doen! (je naam gaat dan 2x mee in de hoge hoed 😀 )
– Leuk als je Kayasieraden op een van de solcials volgt!

Deze winactie loopt van 2 juli 2020 t/m 11 juli 2020. Succes!

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

Volg jij lalog.nl al op Facebook en Instagram?