Lifestyle Personal

Getest: een bril online bestellen, do or don’t?

charlietemple, bril, glasses, online, bril online bestellen, bril bestellen, blog, mamablog, hippe bril, mamalifestile, lalog, lalogblog, lalog.nl
Een bril online bestellen, is dat een succes? Ik wist het zo net nog niet. Maar toen ik in mijn kraamweek mijn bril kwijt was, had ik me er toch maar aan gewaagd want ik moest iets naast die plaklenzen en oude brillenglazen. Of het een goed idee was om online een bril te bestellen?

Brilrecept

charlietemple, bril, glasses, online, bril online bestellen, bril bestellen, blog, mamablog, hippe bril, mamalifestile, lalog, lalogblog, lalog.nl
Zeker een goed idee! Ik ben super blij met mijn nieuwe exemplaar! Ik bestelde deze bril op charlietemple.nl (#nospon!). Voor €65,- was ik klaar. Glazen ontspiegeld, krasvast, cylinder erin, the works. Wat je wel echt nodig hebt is je brilrecept. Een oogmeting van een opticien dus. En dat kan ook niet anders want deze info heb je gewoon echt nodig als je voor een nieuwe bril gaat. Pupilafstand, cylinder, sterkte; alles staat daarop vermeld. Gelukkig had ik de mijne (van de bril die ik kwijt was ja) in een map zitten en kon ik alle benodigde info invullen op de website.

charlietemple, bril, glasses, online, bril online bestellen, bril bestellen, blog, mamablog, hippe bril, mamalifestile, lalog, lalogblog, lalog.nl
Kijk hoe enig deze bril is! Je krijgt een linkje toegestuurd met een instructiefilmpje om je bril passend te maken en tadaa. Natuurlijk vond ik mijn (goede dure) bril terug op mijn sportkamer op zolder net nadat ik deze leukerd had besteld. Story of my life. Haha. Maar ik ben heel blij met dit exemplaar erbij, kan ik lekker afwisselen!

Zou jij een bril online bestellen?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow Instagram
Like Facebook