Bloggen Lifestyle

Mijn rommelige Instagram account…

instagram, account, insta, instagramaccount, rommelig instagram account, messy feed, instagram feed, echte Instagram, blog, mamablog, mamblogger, momblog, lalogblog, lalog, lalog.nl

Ooh, mijn rommelige Instagram account. Tja. Sommige van jullie weten dat ik een beetje een haat-liefde verhouding met social media heb. Wat social media betreft ben ik echt een luie blogger. Er valt veel meer uit te halen. Maar ik vind: het moet wel leuk blijven. En echt. En voor mij betekent dat dus een rommelige feed en onregelmatige posts.

Insta -not so- perfect

Ik ben niet vies van een filtertje hier en daar want als een foto daar mooier van wordt; waarom niet? Maar die filters zijn op mijn feed dus niet allemaal hetzelfde. Ik heb ook geen leidende kleur in mijn foto’s zodat het bij elkaar zou passen. Nee, het past absoluut niet bij elkaar. Maar aan de andere kant ook weer wel want het zijn wel allemaal mijn echte foto’s. Niet zo perfect maar ze vertellen wel een verhaal en ik vind ze leuk. Goed genoeg voor mij dus.

Herkenbaarheid van mijn kinderen

Ja, dit vind ik altijd dubbel want op mijn blog zet ik ze nooit volop in beeld, maar zoals je aan mijn Instagram foto’s ziet, doe ik dat daar dus wel. Waarom? Mijn Instagram account is niet persé alleen ‘lalog’ maar ook gewoon Wendy. Ik vind mijn meiden echt loei knap en ben daar heel trots op en dat laat ik op Instagram dus ook zien (in overleg met de man 😉 ). Dubbel misschien dat ik ze aan de ene kant niet vol in beeld laat zien maar aan de andere kant wel, but it works for me en daar gaat het om. Daarnaast zou ik mijn Instagram account zo kunnen verwijderen terwijl ik dat met mijn blog natuurlijk nooit zomaar zou doen.

instagram, account, insta, instagramaccount, rommelig instagram account, messy feed, instagram feed, echte Instagram, blog, mamablog, mamblogger, momblog, lalogblog, lalog, lalog.nl

Onregelmatige posts

Oh yes, here it is: het luie blogger syndroom. Ik post dus echt all over the place. Drie dagen niks, dan weer twee keer op een dag. Vier dagen complete radiostilte, dan weer elke dag wat. Dat komt hierdoor: ik weet gewoon niet van te voren of ik wat te vertellen heb, of ik zin heb om iets te posten en of ik TIJD heb om iets te posten. Want naast een gezin met twee kleine kinderen, een baan van twintig uur en honderd hobby’s (lesgeven op de sportschool, bloggen, schrijfcursus, teksten schrijven voor mijn werk…) heb ik er gewoon geen zin in om tijdens mijn tijd met de kinderen ook nog online te gaan lopen klooien. Tuurlijk, als zij samen aan het puzzelen zijn, pleur ik heus wel eens wat in mijn stories maar ik wil gewoon niet de hele tijd met mijn telefoon bezig zijn als ik met Noor en Lot ben. Onregelmatig posten it is. 

Oké doei

En dan krijgen we het hele volg- en ontvolgspelletje. Doodvermoeiend. Mensen (vaak bloggers of influencers) die jou volgen en als je ze niet of niet snel genoeg terug volgt dan ontvolgen ze weer. Ja, pleur dan op denk ik dan. Doei. Je volgt me toch omdat je mijn messy feed grappig/leuk/inspirerend vindt? Niet dan? Of deze: instagrammers die volgers kopen. Volgers KOPEN!! Echt hoor. Waarom? Ik heb ook gewoon maar een sneue 300+ volgers. Door mijn onregelmatige, messy gepost ja, maar ze zijn wel allemaal echt en ik zeg altijd maar: zet ze maar eens bij elkaar in een ruimte. Dan zijn het er een hele hoop.

Ik ben benieuwd: hoe is jullie Instagram-gedrag? Oh, en ik vind het natuurlijk leuk als je mijn messy feed volgt, als ik de jouwe ook leuk vind dan volg ik altijd terug 😉

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog