Bloggen Lifestyle

Knutselen aan je blog

la log, blog, bloggen, blog veranderen, lay out blog, uitstraling blog, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle blog, lalog.nl
Waarschijnlijk wel herkenbaar voor veel bloggers: het altijd knutselen aan je blog…  Waarom doen we dat toch? Als je La Log.nl vaker bezoekt dan zul je waarschijnlijk al gezien hebben dat ik een tijdje terug ook weer bezig geweest ben. Wat en waarom hier veranderd is lees je vandaag.  En of het makkelijk is om in HTML-codes te duiken? Uhmm.

Waarom veranderen?

Het voortdurend willen verbeteren en up-to-date blijven met je website hoort er gewoon bij. Het is leuk om dingen aan je website te zien veranderen, vooral als het fijner in gebruik wordt voor je bezoekers!

la log, blog, bloggen, blog veranderen, lay out blog, uitstraling blog, mamablog, lifestyleblog, mamalifestyle blog, lalog.nl

Wat het eerste opvalt aan mijn website is natuurlijk de kopafbeelding bovenaan de pagina. Deze heb ik een week of twee geleden veranderd. Na (veeeeel) verschillende dingen geprobeerd te hebben heb ik nu gekozen voor een “echte” afbeelding in plaats van alleen de naam “La Log” met de veer en de sterren. De afbeelding van nu past goed bij de naam. Er is een notitieboek te zien die staat voor “Log” (logboek, noteren van gebeurtenissen), de enveloppe voor kaartjes sturen en schrijven waar ik zo van hou en de naam van La Log met ondertitel heb ik in de afbeelding gezet, niet erboven zoals je vaak ziet.

Verder heb ik (of, nou ja: Wim, want dit ging me te ver 😉 ) de categorieën naar beneden verplaatst. Deze stonden eerst boven de titel van de blog en dat vond ineens echt heel raar, haha.

Nog meer veranderingen?

Ja, hoor! Want het blijft leuk om er mee bezig te zijn en mijn blog nog meer “eigen” te maken maar voor nu ben ik weer even tevreden 🙂

Voor de bloggers onder ons: herkenbaar?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Ps: doe jij al mee met de winactie? Klik hier en wie weet scoor jij 3 heerlijke verzorgingsproducten van Erica! Meedoen kan t/m 31 mei 2018.

 

Like op Facebook!
Follow on Instagram ♥