Winnen: telefoonhoesje naar keuze t.w.v 20 euro! (closed)

telefoonhoesje, telefoonhoesjestore.nl, telefoon, winactie, winnen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Ik heb een hele fijne win-actie voor jullie vandaag: je kunt een telefoonhoesje naar keuze winnen! En echt: een telefoonhoesje? Ik kan als moeder niet zonder! De keren dat een van mijn meiden mijn telefoon te pakken krijgt en op de grond laat kletteren zijn ontelbaar. Eigen schuld ook want dan moet ik dat ding maar niet binnen handbereik van mijn kinderen leggen maar in een onbewaakt ogenblik krijgen ze ‘m dan toch wel te pakken. Hoera voor telefoonhoesjes dus want zo blijft mijn telefoon in ieder geval heel! Van telefoonhoesjestore.nl mocht ik een gloednieuwe uitzoeken (zebraprint! zebraprint!) en ik mag ook nog €20,- shoptegoed weggeven! Kun jij ook een zebraprintje voor je telefoon uitzoeken. Of iets anders natuurlijk πŸ˜‰

Een telefoonhoesje moet wel tegen een stootje kunnen bij mij. Letterlijk dus, met die kids in huis. Hij moet stevig zijn, hij moet dicht kunnen en als mijn pasjes erin kunnen is het ook fijn. Mijn nieuwe zebraprintje heeft het allemaal!

telefoonhoesje, telefoonhoesjestore.nl, telefoon, winactie, winnen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl Post! πŸ˜€
telefoonhoesje, telefoonhoesjestore.nl, telefoon, winactie, winnen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl

Winnen?

Wat moet je doen? Het enige dat je hoeft te doen is reageren onder deze post en misschien win jij €20,- shoptegoed bij telefoonhoesjestore.nl! Delen en liken op Facebook vergroot je winkans πŸ˜‰

De winnaar wordt 1 februari bekend gemaakt via La Log.nl en de social media kanalen en krijgt een persoonlijk bericht! Succes!

telefoonhoesje, telefoonhoesjestore.nl, telefoon, winactie, winnen, blog, mamablog, mamalifestyle blog, La Log.nl

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

Volg La Log.nl op Facebook voor de nieuwste artikelen! Sinds kort is er ook Instagram πŸ˜€

37 thoughts on “Winnen: telefoonhoesje naar keuze t.w.v 20 euro! (closed)

  1. Mijn nieuwe Huawei komt met een paar dagen binnen en daar zou ik héél erg graag een nieuw hoesje voor willen uitzoeken! Het hoesje van mijn oude mobiel past er niet op; is een ander formaat. En wat extra bescherming is toch wel heel handig voor zo`n dure, nieuwe mobiel!

  2. Geweldige kans voor mij, want mijn huidige telefoonhoesje gaat kapot.
    Dus een betere timing bestaat niet. Ik zou hem heel graag willen winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge