Wat zit er in een luiertas? Nee, echt: wat?

luiertas, mama, mamablog, lifestyle blog, la log

Nou, meestal geen schoon rompertje als je net een ondergekakt exemplaar ergens in de hoek smijt en een met één hand in de luiertas naar een schone graait. Helaas. En meestal zit er ook een luier te weinig in. Wat er dan wel in die hutkoffer zit die menig moeder met zich meesleept? Ik ontrafel hier het mysterie, haha! En oké, ik moet toegeven dat ik ‘m voor de foto even gecheckt heb 😉

De luiertas zelf is trouwens van Hema. Ik wilde een leuke luiertas waar Wim niet persé mee voor schut zou lopen en hij mocht ook geen zeventig euro kosten. Want laten we eerlijk zijn: luiertassen zijn duur! Why? Bovenstaande tas kostte zevenentwintig euro, dat vond ik een heel leuk prijsje. Er zitten heel veel vakjes in, flessenhouders, een verschoonmatje en een etui. Je kan het maar nodig hebben. Wat stop je er verder in? Noor is inmiddels vijftien maanden en dit is wat er in onze luiertas zit. Als ik geluk heb. Soms heb je dat scenario met een missend rompertje.

De luiertas bevat in ieder geval:
Een stuk of drie, vier luiers
Een hydrofiele doek
Spuuglapje
Twee slabbetjes
Speelgoed
Schoon rompertje en setje kleren
Extra paar sokken (ja, dat is nodig!)
Billendoekjes
Zwitsal (voor mij, ruikt zo lekker!)
Bepanthen (voor Noor)
Zonnehoedje
Flesje water
Tutje (voor de zekerheid 😉 )

 

luiertas, mama, mamablog, lifestyle blog, la log

 

Als we weg gaan stop ik er ook altijd nog een tussendoortje zoals rijstwafel of fruit in en off we go!
Wat zit er in de luiertas van jouw kleine? Een schoon rompertje hoop ik!

 

 

xx Wen

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

4 thoughts on “Wat zit er in een luiertas? Nee, echt: wat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge