Lifestyle

De plastuit. Pom, pom, pom…

de plastuit (1)
Daar zit ik dan op Lowlands. Zonder plastuit…

Vorige week waren mijn vriendinnen over de vloer. We hadden een meidenavondje. En wat voor een. Op een gegeven moment ging het gesprek over een plastuit. Dat heb je wel eens. Althans, wij dus wel. We hadden het eerst over festivals, toen over iemand die een dixie wilde doorspoelen (?) en toen was daar de plastuit.

‘Hoe werkt zo’n ding dan?’ vroeg K. verbijsterd.
‘Nou, ja gewoon staand,’ antwoordde C.
‘Ja, en dan? Moet je broek dan helemaal uit of wat? Anders loopt de boel er toch naast? Want dan snap ik het nut niet van die plastuit. Hurk dan gewoon neer en laat de boel lopen,’ ging K. verder.

A. en ik luisterden gefascineerd, want inderdaad: hoe werkt zo’n plastuit nou precies? Maar C. wist het ook niet tot in de fijne puntjes uit te leggen. Gelukkig had ik mijn tablet binnen handbereik en opende Google. Serieus. Dat moet je eens doen. Ja, doe ‘ns. Open Google, type ‘plastuit’ in en zoek op afbeeldingen.

Met een mengeling van afgunst en nieuwsgierigheid bekeken we de afbeeldingen. Want natuurlijk zochten we op afbeeldingen. En we kregen dit te zien:

In het kader van 'naakt is alles beter' haha!
In het kader van ‘naakt is alles beter’ haha!*

‘Ja, hallo! Die is naakt!’ riep K. ‘Naakt is alles beter!’

Haha, wat? Naakt is alles beter??? Ondertussen lagen we natuurlijk onder tafel van het lachen. Wel met kleren aan. Want naakt is alles beter? Don’t think so K.! Probeer maar eens naakt te gaan sporten. Kijk, daar ga je al, haha!

Die mening deel ik dus niet met vriendin K., maar terug naar de plastuit. Want we weten nog steeds niet of de helft er naast loopt als je ‘m gebruikt. Sta je daar op een festival tussen de kerels te plassen. Dat is één ding. Maar je loopt dan de rest van de dag misschien wel met een natte broek. Stinkend naar je eigen plas.

Dus, wat ik wil weten: is er IEMAND die ervaring heeft met een plastuit? Of zal K. het zelf moeten testen? Met broek aan natuurlijk, haha. 😉

Op camping 1 op Lowlands kun je ook zomaar een plastuit tegen komen!
Op camping 1 op Lowlands kun je ook zomaar een plastuit tegen komen!

xx Wen

*bron foto 2