Lifestyle

Andere mensen blij maken, zo doe je dat. 5 Tips!

blij, blij maken, anderen, happy, blog, iets doen voor anderen, mamablog, mama, lifestyle, mamalifestyle, la log, la log.nl
Andere mensen blij maken, ik hou ervan! Komt bij dat je er zelf ook een goed gevoel aan overhoudt want hoe fijn is het om de mensen waar je om geeft -of complete onbekenden, kan ook!- een fijn gevoel te geven? Op de meest simpele manieren kun je andere mensen blij maken. 5 Tips om anderen (en dus ook jezelf) blij te maken! 

Hoe dan?

Waarschijnlijk maak je onbewust al heel vaak mensen blij! Even een appje sturen om te laten weten dat je aan ze denkt is super lief en vaak al genoeg, maar het kan ook anders!

1- Een ouderwets kaartje sturen
Een beetje een vergeten iets maar schaf een voorraad kaarten en postzegels aan en ga er gewoon even voor zitten. Wedden dat degene die jij gewoon zomaar of met een rede een kaartje stuurt dit echt heel leuk vindt?!

2- Geef je tijdschriften weg
Ik maakte laatst voor de partner van een hele leuke collega een pakketje van mijn gelezen interieur-magazines. Ik hoorde dat hij er ook van houdt dus waarom weggooien als je iemand blij mee kan maken? Ik kreeg -super lief- een foto toegestuurd van een fanatiek in mijn boekjes bladerende mede-interieur freak. Zo leuk!

3- Geef dat compliment!
Die vriendin die zo’n leuke moeder is voor haar kinderen, die collega die zich zo inzet voor jullie bedrijf of je moeder die er altijd is voor je: zeg het hardop tegen ze.

4- Stel een pakketje samen voor iemand
Dit doe ik heel vaak samen met een vriendin! Het is er al jaren terug ingeslopen dat we de meest belachelijke dingen voor elkaar kopen die eigenlijk niet kunnen en dat we daar dan een pakketje van maken. De ene keer sturen we het elkaar toe, de andere keer nemen we het mee met een bezoekje. Hilarisch. Maar een leuk “vakantiepakketje” met woordzoeker, zonnebrandcrème, een flesje ice-tea, zomers fruit en parasolletjes is ook leuk om iemand te geven!

5- Druk een foto af
Wie drukt er nou nog foto’s af? Precies. Super leuk om die mooie foto van je vriendinnengroep af te laten drukken en iedereen een exemplaar toe te sturen!

Maak jij ook zo graag andere mensen blij?

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Follow on Instagram♥
Like op Facebook!

Eén gedachte over “Andere mensen blij maken, zo doe je dat. 5 Tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *