Mama en zo

De werkende mama

mama, werken, blog, mamablog, lifestyleblog, La Log
Ik ben er een. En vraag niet wat voor een. Ik wil namelijk alles.
Veel thuis zijn bij Noor, parttime werken en ook nog lesgeven op de sportschool. En bloggen natuurlijk! Ja ja, I know, het is soms best pittig en het kost veel energie maar ik krijg er ook veel energie voor terug. Echt hoor. Of het overtuigend klinkt weet ik niet, maar ik vind het heerlijk zo. Noor hoeft maar een dag in de week naar de opvang en op vrijdag is het oma-dag! Hoe ik als werkende mama alles in een week prop lees je hier.

Kinderopvang is voor veel werkende mama’s ideaal, maar ik ben blij dat Noor er maar een dag in de week naartoe gaat. Op donderdag gaat ze daar lekker spelen en heeft ze het helemaal naar haar zin met de andere kindjes. De andere dagen is ze thuis en op vrijdag gaat ze naar opa en oma. Op dinsdag heeft Wim een papadag en ben ik aan het werk. Ook op vrijdag (oma-dag!) en zaterdag (weekend voor Wim) werk ik. Mijn lessen geef ik ’s avonds als Wim thuis is en op zondagochtend (hee, daar hebben we Wim weer!). Drie dagen in de week werken -en in het laagseizoen vaak twee- is goed te combineren met de rest van de planning. Overdag ben ik altijd bij Noor als ik niet aan het werk ben en kan ik heerlijk van ons meisje genieten. En zelfs op mijn werkdagen kan ik een halve dag bij haar zijn omdat ik bij een vroege dienst om drie uur klaar ben, en bij een late dienst om half drie pas begin!

werken, mama, mamablog, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Werken in de Efteling: I love my job!
werken, mama, mamablog, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
Lessen voorbereiden…
werken, mama, mamablog, blog, lifestyle, lifestyleblog, La Log
En ook nog bloggen natuurlijk 🙂

Hoe het straks gaat met baby 2.0 erbij weet ik niet. Ik hoop dat alles dan nog net zo soepel loopt als nu, al ben ik met de komst van Noor wel een paar keer terug gefloten door mijn eigen lijf… Ik dacht, heel naïef, wel ff alles te blijven doen toen Noor geboren was, maar dat zat er niet in. Ik ben met een flink aantal lessen gestopt en heb inmiddels een andere functie op mijn werk met dus die fijne diensten! Het is een hele puzzel om als mama alles draaiende te houden en dan hebben we het nog niet eens over het huishouden gehad. Bij deze een groot applaus voor alle mama’s (to be)!

Hoe hou jij alle ballen in de lucht?

 

lifestyle blog, mamablog, La Log

 

 

 

 

 

Joehoe, volg je La Log al op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+?

8 gedachten over “De werkende mama

  1. Wat lijkt me dat gaaf zeg, werken bij de Efteling 😀

    Maar 1 ding vraag ik me wel af zo met dat drukke schema: houden jij en je man nog wel ergens tijd voor elkaar?!

  2. Heel interessant om te lezen! Ik zit hier ook over te tubbe hoe ik dat in de toekomst wilt gaan doen. Ik wil zoveel! En hoe plan ik dat allemaal in als er een kind onderweg is. -x-

  3. Ehhh.. Wow! Respect. Mijn man is blijkbaar iets drukker dan Wim. Ik doe vooral alles als er tijd voor is. Bloggen op voorhand en als er tijd voor is. Websites maken en teksten schrijven, daar maak ik tijd voor als het nodig is. Hmmm, …ik ben een luie donder vergeleken met jou! Vandaag voor het eerst op je blog, even lekker verder lezen ;-).

  4. Hi Wendy, wat leuk dat je een kijkje geeft in jouw week.
    Heel herkenbaar ook! Ik wilde na de komst van mijn zoon ook alles weer oppakken zoals voor mijn verlof, maar ja dat gaat natuurlijk niet. Ik moet altijd eerst op mijn smakkerd gaan voordat ik het aanneem 😉
    Geniet lekker van de tijd met jouw en Noor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *