Over mij

Meer Wendy:

verjaardag, birthday, mamablog, gezin, verjaardag vieren, jarig, mamalifestyle, lalogblog, lalog, lalog.nl
Leuk dat je komt lezen! Ik ben Wendy, in my thirty’s en getrouwd met Wim. Samen hebben we drie kindjes: Noor (aug. 2014), Lot (juli 2016) en Ben (nov. 2019).

Lalog.nl ben ik in 2015 begonnen vanuit mijnย passie voor schrijven. Ik volg een schrijfcursus en ben gek op literaire thrillers. Op mijn blog doe ik mijn eigen ding. Hier lees jeย van alles over de georganiseerde chaos die het moederschap heet. Ik schrijf ook over de struggles met mijn trage schildklier en alles wat me bezig houdt.

Ik ben een werkende mama! Heerlijk even mijn eigen ding doen naast het moederen geeft me veel energie. Al bijna negen jaar werk ik met heel veel plezier bij de Efteling en รฉรฉn van mijn grootste passies is lesgeven op de sportschool! Verder ben ik gek op tattoo’s en creatief is my middle name ๐Ÿ˜‰

Love what you do, do what you love is mijn why en wat ik mijn kinderen wil meegeven โ™ฅ

Zijn er nog meer dingen die je wilt weten? Dat mag! Mail me op wendy@lalog.nl, laat een reactie achter opย de blog of vul het contactformulier in. Happy readings!

 

lalog.nl, lalog, lalogblog, mamablog, mamalifestyle blog, logo lalog

 

 

 

 


Follow on Instagram

Like op Facebook

 

*Disclaimer
Alle teksten op La Log zijnย door mij geschreven en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden. Bij deelname aan winacties worden opgegeven email-adressen alleen gebruikt om te corresponderen met de winnaar. Deze worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet langer dan nodig opgeslagen. Meer informatie lees je in de privacy- en cookie verklaring. Interesse in eenย samenwerking met mijn blog? Super leuk!ย Vul het contactformulier inย of mail me op wendy@lalog.nl.