Over mij

Meer Wendy:

mamablog, mamablogger, wendy lalog.nl, lalog, lalog.nl, lalogblog
Ik ben in my thirty’s en getrouwd met Wim. Samen hebben we drie kids: Noor (aug. 2014) en Lot (juli 2016) en Ben (nov. 2019).

Lalog.nl ben ik in 2015 begonnen vanuit mijn passie voor schrijven. Ik volg een schrijfcursus en ben gek op literaire thrillers. Op mijn blog doe ik mijn eigen ding. Hier lees je vooral fijne artikelen over lifestyle, mama zijn, interieur en alles wat me bezighoud. Ook schrijf ik over mijn struggle met mijn hypothyreoïdie (langzame schildklier). Niet leuk, wel echt.

Naast schrijffanaat ben ik ook een sportfreak! Ik geef al twaalf jaar groepslessen op de sportschool, een grote passie ♥  Met trots mag ik mezelf sinds 2018 ook Brandambassador voor House of Workouts noemen! Ook heb ik een hele leuke parttime baan in een wereld vol wonderen. DE wereld vol wonderen. Een top combinatie!

Wat je nog meer van me moet weten? Ik heb een zwak voor Jack Russells en mannen met baarden. Ik ben gek op konijnen. Ik hou van gezond eten maar heb een hekel aan koken. In bad gaan is een hobby. Ik kom uit Brabant. Ik hou van kokos. Nee wacht, dat is een understatement: Ik hou van ALLES met kokos. Ik eet het, ik drink het, ik ga er mee in bad, ik smeer het in mijn haar… Ik loop op sneakers of enkellaarsjes. Altijd. Ik hou van zebraprintjes. Ik heb “iets” met Noorwegen. Ik heb vijf tattoos and counting en een haat-liefde verhouding met mijn haar.

Zijn er nog meer dingen die je wilt weten? Dat mag! Mail me op wendy@lalog.nl, laat een reactie achter op de blog of vul het contactformulier in. Happy readings!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 


Follow on Instagram

Like op Facebook

 

*Disclaimer
Alle teksten op La Log zijn door mij geschreven en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden. Ik schrijf fictie en non-fictie. Bij deelname aan winacties worden opgegeven email-adressen alleen gebruikt om te corresponderen met de winnaar. Deze worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet langer dan nodig opgeslagen. Meer informatie lees je in de privacy- en cookie verklaring. Interesse in een samenwerking met mijn blog? Super leuk! Vul het contactformulier in of mail me op wendy@lalog.nl.