Over mij

Meer Wendy? Je leest het hier!

Ik ben begin dertig en getrouwd met mijn jeugdliefde Wim. Samen hebben we twee dochtertjes: Noor (aug. 2014) en Lot (juli 2016).mamablog, mama blog, blog, lifestyleblog, La Log, mamablogger

La Log.nl ben ik begonnen vanuit mijn passie voor schrijven. Ik volg een schrijfcursus en ben gek op literaire thrillers. Minpuntje: de schrijfcursus kost erg veel tijd. Een opdracht als “schrijf een verhaal van twaalf pagina’s” zit er gewoon niet echt in met twee kleine kids in huis. Dusss dat lukt niet altijd, maar ik ga gestaag verder. Op La Log.nl doe ik mijn eigen ding. Hier lees je vooral fijne artikelen over lifestyle, mama zijn, zwangerschap en alles wat me bezighoud.

Naast schrijffanaat ben ik ook een sportfreak! Ik heb twaalf jaar groepslessen gegeven op de sportschool en af en toe val ik nog eens in, maar ik ben vooral lekker voor mezelf aan het trainen. Naast het mama zijn heb ik ook een hele leuke parttime baan in een wereld vol wonderen. DE wereld vol wonderen. Een heerlijke combinatie!

Wat je nog meer van me moet weten? Ik heb een zwak voor Jack Russells en mannen met baarden (?!). Ik hou van gezond eten maar heb een hekel aan koken. In bad gaan is een hobby. Ik kom uit Brabant. Ik hou van kamperen. Ik hou van kokos. Nee wacht, dat is een understatement: Ik hou van ALLES met kokos. Ik eet het, ik drink het, ik ga er mee in bad, ik smeer het in mijn haar… Ik loop op sneakers. Altijd. Ik hou van kekke printjes. Het liefst op mijn sneakers. Ik heb “iets” met Noorwegen. Ik heb vier tattoos en een haat-liefde verhouding met mijn haar.

Zijn er nog meer dingen die je wilt weten? Dat mag! Mail me op wendy@lalog.nl of laat een reactie achter op La Log.nl. Happy readings!

 

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

 

 

 

Disclaimer
Alle teksten op La Log zijn door mij geschreven en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden. Ik schrijf fictie en non-fictie. Interesse in een samenwerking met mijn blog? Super leuk! Laat een reactie achter of mail me op wendy@lalog.nl