Korte verhalen

Download hier gratis een aantal van mijn korte verhalen!

In 2013 ben ik gestart met het schrijven van korte verhalen en het volgen van een schrijfcursus. Thrillers zijn mijn absolute favoriet dus die zal je hier vooral tegen komen. Ik vind het heerlijk om mezelf in een andere wereld te wanen en wil jullie graag mee laten genieten van mijn verhalen. Om even weg te kunnen kruipen met een e-bookje. Even uit je eigen hoofd. Enjoy! En laat me vooral weten wat je ervan vindt.

In vuur en vlam
Simone. Van collega naar vriendin. Van vriendin naar vijand. Lieke ziet het voor haar ogen gebeuren. Het probleem is dat Simone de enige is die van Lieke’s probleem af weet, en Lieke kan zich niet inhouden…

“Zonder nog maar iets te zeggen hangt Lieke op. ‘Dit meen je niet!’ schreeuwt ze voor zich uit. ‘Godverdomme,’ gromt ze en grijpt naar haar hoofd. Haar slapen beginnen te kloppen. Hoe kan Paul dit nou zeggen?”
Uit: In vuur en vlam. Het hele verhaal download je hier, of klik op de cover.

Strijdlust
Anouk herkent haar vriendin Eva bijna niet meer terug sinds ze Joris heeft ontmoet. Doordat Anouk een groot geheim met zich meedraagt loopt de situatie nogal uit de hand…. Hoe ver zou jij gaan voor de liefde?

“Het licht van een knipperende straatlantaarn werpt een zwak schijnsel over de auto heen. Anouk slaat een donkere, zijden sjaal om haar hoofd heen zodat ze onherkenbaar is. Ze moet het in één keer goed doen.”
Uit: Strijdlust. Het hele verhaal download je hier, of klik op de cover.