Bloggen

Winnen: complete hippe set postkaarten! -GESLOTEN-

winnen, winactie, winactie blog, blogverjaardag, kaarten, kaartenset winnen, postkaarten, leuke kaarten, mamablog, mamablog jarig, blog vier jaar, lalog.nl, lalogblog, lalog
Winnen! Lalog.nl bestaat vier jaar en zoals je eerder hebt kunnen lezen zou er nog een winactie online komen. Dus tadaa: deze super leuke set van 12 kaarten, compleet met bewaarbox en pen, kun je winnen op lalog.nl. Meedoen is makkelijk, lees snel verder!

Post!

Echte kaartjes sturen en ontvangen is altijd leuk! Even laten weten dat je aan iemand denkt en de kleine moeite neemt om ze te verrassen met een kaartje is lief ♥ Ik hou ervan. En jij vast ook als je meedoet!

winnen, winactie, winactie blog, blogverjaardag, kaarten, kaartenset winnen, postkaarten, leuke kaarten, mamablog, mamablog jarig, blog vier jaar, lalog.nl, lalogblog, lalog
Wat moet je doen om kans te maken op deze hippe kaartenbox? Volg lalog.nl op Facebook en/of Instagram en laat een reactie achter onder dit artikel op de blog! Wie zou jij een kaartje willen sturen? De winactie loopt maandag 3 juni. Succes!

La Log, La Log.nl, blog, blogger, Wendy, Wendy La Log, mamablog, lifestyle blog, mama-lifestyle blog

 

 

 

Meer over privacy en deelname aan winacties lees je in de cookie- en privacyverklaring van lalog.nl.