Mama en zo Zwanger

Zo, die buik! #2

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log

Het is weer tijd voor een “Zo, die buik!”-update. Twee weken terug was er een dertien weken oude baby-bump die goed voor een twintig weken-exemplaar door had kunnen gaan. Hoe is het nu twee weken later dan? De spanning is voelbaar: klap ik al uit mijn voegen tijdens deze tweede zwangerschap?

Tadaaa: bijna zestien weken zwanger en dit is het resultaat:

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log

buik, zwanger, zwangerschap, mamablog, lifestyleblog, la log
Best wel flink ja, die buik. Ik begin ook last van bandenpijn te krijgen en daarbij een flashback naar mijn eerste zwangerschap want: o,ja zó voelde dat! Daarnaast negeer ik, heel wijselijk, de weegschaal. Soms waag ik nog wel eens een poging om er daarna heel snel en hoofdschuddend weer af te stappen. Ja hallo, wat wil je met zo’n buik?! Maar verder ben ik nog steeds vooral heel blij en trots. En voor de oplettende lezers: ja, het haar is geknipt. Ik was dat lange haar helemaal beu. Iets met hormonen. Maar het eerste trimester zit er nu op dus ik hoop dat de hormonen nu een beetje dimmen. Mijn slaapje in de middag heb ik wel nog steeds hard nodig want ik ben moe. Zo moe. Dus als Noor op bed ligt, ga ik heerlijk op de bank liggen onder mijn woondeken! Verder gaat het heel goed! Ik geef nog steeds les met m’n baby-bump en het bovenste knoopje van mijn Efteling-gilet kan nog dicht dus ik sta nog redelijk netjes te werken, haha. Binnenkort de echo voor de geslachtsbepaling!

Keep posted over de buik en volg La Log op Facebook, Twitter, Bloglovin’, Pinterest en Google+!

 

lifestyle blog, mamablog, La Log