Baby Mama en zo Zwanger

Van baby naar dreumes

van baby naar dreumes, La Log

Whaaa, Noor wordt bijna één! Dat betekend dat ik al bijna een heel jaar moeder ben. Dat is zó gek! Ik zie mezelf nog lopen met mijn zwangere buik! Of eigenlijk was het meer waggelen, dat weet ik zelf ook wel. Ik was zelfs lichtelijk geschokt toen ik een filmpje zag waar ik mezelf van A naar B probeerde te verplaatsen, haha! Maar hee, ik was zwanger. En nu dus al een jaar moeder. Ik blik terug op mijn eerste jaar als mama. Kijk je mee?

van baby naar dreumes, La Log
Op 17 januari 2014 kwamen we erachter dat ik zwanger was! Dolblij! Hyper! En toen moesten we gaan werken en stilhouden, haha. Moeilijk!
van baby naar dreumes, La Log
Babybump! Ik was hier 36 weken zwanger 🙂
van baby naar dreumes, La Log
Noortje is hier 3 uur oud! Wat onwerkelijk dat ze zo klein was!
van baby naar dreumes, La Log
Hier is ze een paar dagen oud. Ik ben in het ziekenhuis bevallen vanwege langdurig gebroken vliezen. Na twee dagen mochten we heerlijk naar huis!
van baby naar dreumes, La Log
3 maanden oud en een hele trotse papa en mama!
van baby naar dreumes, La Log
Zeven maanden oud. Kroelen met de beer!
van baby naar dreumes, La Log
Noor is hier 11 maanden. Ze kruipt het hele huis door, brabbelt hele gesprekken en gaat voorzichtig staan. Wat gaat het hard!

Volgende week woensdag is Noortje jarig! Wij kijken erg uit naar de eerste verjaardag van ons meisje. Niet dat zij er veel van meekrijgt maar dat is bijzaak 😉  Voor papa’s en mama’s is dit natuurlijk een hele mijlpaal, haha!

Heb jij ook een kleine? Vind jij ook dat het -hoe cliché– zo snel gaat?

 

xx Wen

 

 

Ps: heb je La Log al gevonden op Pinterest en Twitter?