Baby Mama en zo

Dat gedoe met je baby’s eerste verjaardag…

gedoe, baby's eerste verjaardag, La log

Of wij al uitnodigingen gemaakt hadden? Recepten voor hapjes? Een cadeau lijst samengesteld? Hoeveel gasten er zouden komen? Oh my god, Noor wordt pas één hoor! Was mijn reactie. Nuchter als wij zijn hadden we dus echt geen zin in een poppenkast voor de eerste verjaardag van onze dochter. Met alle respect hoor. Ieder zo z’n ding. Benieuwd hoe wij het vierden? Op een zondagmiddag met opa’s, oma’s, twee ooms en een tante. That’s it. Oh, en slagroomtaart en cadeaus natuurlijk! Niet van een lijstje nee. Alhoewel daar niks mis mee is trouwens. Best handig eigenlijk ook, zo’n lijstje. Ach, volgend jaar misschien. Die zondag dat we het vierden was Noor niet eens jarig trouwens, haha. Dat was de woensdag erop. Maar ja, iedereen werkt gewoon en is druk dus daarom kozen we voor een relaxte zondagmiddag.

gedoe, baby's eerste verjaardag, La log
Uitpakken maar!

En het was ideaal: het was niet te druk voor Noor en ze kent iedereen goed waardoor ze zich prima op haar gemak voelde met alle visite. Tussendoor kon ze fijn haar slaapje doen en ‘s avonds besloten we spontaan om met de hele club frietjes te eten bij ons thuis. Zo gezellig! Wij vonden het echt een hele leuke dag en Noortje heeft er volop van genoten. We zijn echt blij dat we er geen kermis van hebben gemaakt maar een relaxte verjaardag. Dat is voor Noor ook zoveel leuker dan een knetter vol huis met heel veel mensen die ze zelf bijna nooit ziet. Ik bedoel, ik hou heel veel van mijn vrienden maar niet iedereen (sommige wel- ho, ho 😉 ) zit er op te wachten om op de verjaardag van onze dreumes te zitten. En dat snap ik helemaal. Maak je mijn dreumes ook niet blij mee. Alleen maar overprikkeld. Wij zijn niet zo van dat over-the-top gedoe en onze relaxte zondag was dus een hit!

gedoe, baby's eerste verjaardag, La log
Een dikke slagroomtaart hoort erbij natuurlijk!

Hoe heb jij de eerste verjaardag van je kindje gevierd? En wat vindt jij van de kinderfeestjes van tegenwoordig?

 

xx Wen

 
Ook leuk om te lezen:
Dikke lip en blauwe plek voor mijn baby
Van baby naar dreumes

 

Ps: Ja, ja La Log zit nu ook op Google+ Leuk als je me volgt!